Koupelnová novinka: Umyvadlová baterie Hansgrohe Metris S s výpustí chrom 31063000


V koupelně se stávají drobné detaily stále důležitější a rozhodující pro vytvoření útulného a příjemného prostoru. Jedním z nejdůležitějších detailů je pak bezpochyby kvalitní a spolehlivá umyvadlová baterie. A právě tuto kategorii soutěží nejvíce kvalitních výrobců, mezi něž se řadí i Hansgrohe a jeho novinka – umyvadlová baterie Hansgrohe Metris S s výpustí chrom 31063000.

Vlastnosti umyvadlové baterie Metris S

Tato umyvadlová baterie s výpustí se pyšní několika výbornými vlastnostmi, mezi něž patří:

  • Průtok baterie – poměrně dobře se hodí do menších koupelen, jelikož má průtok pouze 3,5 litrů za minutu, což ji činí úspornou.
  • Výška baterie – je celkem středně vysoká, 16,2 cm, což odpovídá standardům – do menšího umyvadla by stále měla padnout bez problémů.
  • Ramínko – to se nachází ve výšce 9,4 cm, což umožňuje pohodlné používání a skvělé uchopení celého zařízení.
  • Chromové provedení – baterie tak působí elegancí a vysoce kvalitním provedením, což se bude hodit do moderních i klasických koupelen.
  • Páková baterie – umyvadlová baterie Hansgrohe Metris S s výpustí se ovládá jednoduše pomocí páčky, což umožňuje snadné ovládání i pro děti či starší osoby.

Proč vsadit na umyvadlovou baterii od Hansgrohe

Hansgrohe je známý pro své prvotřídní výrobky, které jsou sto procent spolehlivé a splňují nejvyšší kvalitativní standardy. Toto se týká i novinky – umyvadlové baterie Hansgrohe Metris S s výpustí chrom 31063000.

Využijte možnosti, dopřejte si luxusní umyvadlovou baterii a užijte si každodenní péči o své tělo a koupelnu v plné míře. Na Hansgrohe se můžete spolehnout a s jistotou vsadit na kvalitní a spolehlivé produkty.

Umyvadlo

V případě zájmu o zakoupení umyvadlové baterie Hansgrohe Metris S s výpustí chrom 31063000 můžete sledovat nabídku online obchodů, specializovaných eshopů nebo se podívat na oficiální stránky výrobce – Sidonia.cz.