Vanová baterie Hansgrohe Logis: elegantní a praktické řešení bez podomítkového tělesa chrom 71310000

Vanová baterie je nedílnou součástí každé koupelny. Nejenže dodává koupelně elegantní vzhled, ale také zajišťuje její funkčnost. Proto je důležité vybrat si správnou vanovou baterii, která splní všechny vaše požadavky.

Páková na hranu vany vanová baterie bez podomítkového tělesa

Jedním z oblíbených typů vanových baterií je páková na hranu vany bez podomítkového tělesa. Tento typ je vhodný pro ty, kteří chtějí moderní řešení bez složité instalace. Jedním z doporučených výrobků na trhu je vanová baterie Hansgrohe Logis bez podomítkového tělesa chrom 71310000.

Chromové provedení

Vanová baterie Hansgrohe Logis je k dispozici v chromovém provedení, což dodá vaší koupelně moderní a elegantní vzhled. Materiál zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Průtok baterie a výška

Průtok baterie je 22 litrů za minutu, což zajišťuje dostatečný tok vody pro vaši koupel. Výška baterie je 25 cm a ramínko je ve výšce 18 cm. Tyto parametry jsou vhodné pro běžnou koupel, ale i pro ty, kteří chtějí využívat vířivou vanu.

Další vlastnosti

Kromě elegantního designu a praktické funkčnosti nabízí vanová baterie Hansgrohe Logis i další vlastnosti. Patří mezi ně například odolnost vůči korozi, snadnou údržbu a jednoduchou montáž. Navíc je vybavena technologií AirPower, která zajišťuje, že proud vody je bohatý na kyslík a vytváří tak příjemné masážní efekty.

Pokud hledáte elegantní a praktickou vanovou baterii, která splní všechny vaše požadavky, doporučujeme vám vanovou baterii Hansgrohe Logis bez podomítkového tělesa chrom 71310000. Koupíte ji na stránkách naradi-cz.cz.

Vanová baterie Hansgrohe Logis

Vanová baterie Hansgrohe Logis