Velký dřevěný podnos – skvělý doplněk vaší kuchyně (097024)


Přemýšlíte, jak ozvláštnit interiér vaší kuchyně a potřebujete něco, co skvěle padne do každého stylu? Jde vám hlavně o kvalitní a přírodní materiál? Nebo si chcete vyzkoušet něco nového a originálního? V tom případě by vás mohl zajímat dřevěný podnos 097024.

dřevěný podnos

Kvalita a trvanlivost

Tento tác vyniká svou vysokou kvalitou a přírodní estetikou. Je nejen stylovým doplňkem kuchyně, ale také praktickým pomocníkem pro přenos a prezentaci jídel. Podnos je vyroben z kvalitního dřeva, což zaručuje jeho trvanlivost a odolnost vůči vnějším vlivům.

Vyvažuje styl každé kuchyně

Dřevěný podnos 097024 má rozměry 40 x 30 cm a výšku 5 cm. Díky těmto rozměrům se hodí do jakéhokoliv prostoru, ať už jde o velkou kuchyni nebo menší bytový prostor. Přírodní barva dřeva se hodí k jakémukoliv stylu a dokáže vyvážit celkový dojem kuchyně.

detail dřevěného podnosu

Doporučení pro údržbu

Dřevěný podnos je krásným a kvalitním doplňkem kuchyně, který ale potřebuje i správnou údržbu. Aby vám sloužil co nejdéle a v co nejlepší kvalitě, doporučuje se vždy pečlivé používání a pravidelná kontrola. Při čištění používejte jemné prostředky na dřevo a následně nechte podnos několik hodin oschnout.

Získejte originální doplněk do své kuchyně

Pokud hledáte něco nového a originálního do své kuchyně, doporučujeme vám dřevěný podnos 097024. Jeho přírodní vzhled udělá z vaší kuchyně originální a stylový prostor. Zkuste tuto kombinaci dřeva a přírodních tvarů a uvidíte sami, jak snadno se do něj zamilujete. Neváhejte a navštivte náš eshop, kde si můžete tento dřevěný podnos objednat ihned.